• darkblurbg

Administratie

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een deugdelijke financiële administratie bij te houden. In uw financiële administratie houdt u het reilen en zeilen van uw onderneming bij. Tevens dient de financiële administratie als uitgangspunt voor jaarrekeningen en financiële en fiscale positiebepalingen.

Lees meer

Salaris en personeels administratie

Het belang van een goede loonadministratie wordt door veel ondernemingen wel eens onderschat. Vooral groeiende ondernemingen zien het niet altijd als de prioriteit die het hoort te zijn. Een goed salarisprogramma is essentieel om uw salarisadministratie te stoomlijnen.

Lees meer

Bedrijfsadvies

Als ondernemer moet je dagelijks beslissingen maken voor de continuïteit van je bedrijf. Deze keuzes worden veelal op gevoel gemaakt. Zou het niet fijn zijn als deze beslissingen kunnen worden gemaakt op zowel gevoel als bedrijfsresultaten?


Lees meer

Fiscaal

Belastingadvies is maatwerk, zowel zakelijk als particulier. Dat komt doordat elk bedrijf, elke branche en elke persoonlijke situatie anders is. Maar ook doordat het Nederlandse belastingstelsel best complex is. Bovendien verandert het geregeld.

Lees meer

Management

Administratieve Organisatie is een wezenlijk onderdeel binnen elke organisatie. Groei of verandering in uw organisatie vragen echter dikwijls om een aanpassing van de huidige werkwijze. Wanneer u te lang zaken blijft doen op de manier waarop ze altijd gegaan zijn, loopt u het risico dat dingen uit de hand lopen.

Lees meer

Second Opinion

Een onjuist fiscaal advies of fouten in de jaarrekening kan heel wat financiële schade aanrichten. Maar hoe weet u zeker of uw accountant succesvol door de complexe fiscale wetgeving navigeert? Kunt u werkelijk vertrouwen op het advies van uw adviseur, of valt er méér voordeel te behalen? Er is maar één manier om daar achter te komen: door een second opinion aan te vragen.

Lees meer

Advies nodig of een afspraak maken?

bel ons eens voor een geheel vrijblijvende afspraak, wij komen graag naar u toe