• darkblurbg
U besteedt uw boekhouding uit zodat u zich bezig kunt houden met uw core business. Maar u moet hiervoor wel volledig op de kennis en motivatie van uw adviseur kunnen vertrouwen. Door bij Krake Adviesbureau een second opinion aan te vragen, weet u dat er frisse ogen naar uw balans, uw contracten of uw jaarrekening kijken.

Wanneer een second opinion aanvragen?

Er kunnen allerlei redenen zijn om ons om een second opinion te vragen. Zo kan het zijn dat u bij uw aangifte dit jaar veel meer (of juist minder) moet betalen dan vorig jaar. Als uw accountant daar geen samenhangend antwoord op kan geven of juist een ontwijkend antwoord geeft, is het logisch dat bij u de alarmbellen gaan rinkelen. In zo’n geval heeft u met een extern advies niets te verliezen.
Of gewoon voor alle zekerheid eens per 5 jaar uw jaarrekening en fiscale aangifte laten controleren.
Een second opinion bij Krake Adviesbureau is vrijblijvend en bindt u tot niets. Het is een eenmalig advies, maar bij interesse in een voortdurende samenwerking maken wij graag nader kennis. Zoals het hoort, hebben wij vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op.

Advies nodig of een afspraak maken?

bel ons eens voor een geheel vrijblijvende afspraak, wij komen graag naar u toe