• darkblurbg

Ons uitgebreid aanbod

Voor meer informatie kunt u contact opnemen

Zelf bepalen hoeveel u maandelijks betaalt voor een accountant?

Wil u het liefst een vast bedrag betalen? Krake Adviesbureau is hét kantoor om het leven voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Onze accountants, fiscalisten en administratieve specialisten verstaan hun vak en weten wat er bij onze klanten speelt.

De ruime ervaring en deskundigheid van onze specialisten waarborgen kwaliteit en een hoog serviceniveau.

Geen onvoorspelbare facturen of andere onaangename financiële verrassingen, maar wel de zekerheid van een goede administratie.

Als u weet hoe je er financieel voor staat, weet u welke stappen u kunt zetten. Met Krake Adviesbureau hebt u overal up-to-date inzicht en is het administratieve deel van uw boekhouding zo gedaan.

Kies een van onze vaste pakketten of stel hieronder uw pakket samen. Vul vervolgens uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Zelfstandige zonder personeel

(voor slechts € 105,- excl. btw per maand !)

Uw tijd goed besteden.
Door het uitbesteden van uw administratie kunt u zich weer focussen op u product en/of dienst. Hetgeen waar u als (nog) klein ZZP’er uw aandacht aan moet besteden, het pionieren en het opzetten van uw onderneming.

 

Lees verder

ZZP uitgebreid

(voor slechts € 137,50 excl. btw per maand!)

Focus op uw klanten en uw product
In deze fase van het ondernemerschap wenst u enkel te focussen op de binding met uw huidige en nieuwe klanten en het optimaliseren van uw product en/of dienst, dit is van belang om te groeien als ondernemer. Het uitbesteden van uw administratie scheelt een hoopt tijd, waardoor u uw focus behoudt!

 

Lees verder

MKB Ondernemer

(voor slechts € 148,50 excl. btw per maand!)

Dreigt u het overzicht te verliezen?
Uw onderneming is gegroeid of groeit nog steeds, waardoor er meer kosten bijkomen, zoals bijvoorbeeld personeelskosten. Er is een aanzienlijke kans dat u het overzicht dreigt te verliezen. U kunt een medewerker aan nemen, maar dit brengt risico’s, zoals doorbetaling bij ziekte, met zich mee. Het uitbesteden van uw administratie scheelt u tijd, geld en het verlaagd risico’s.  

 

Lees verder

DGA Ondernemer

(voor slechts € 159,50 excl. btw per maand!)

Weinig facturen, veel kosten
Als DGA van een besloten vennootschap heeft u vaak een holding waaraan u uw loon uitkeert. Met uw holding schrijft u, waarschijnlijk, weinig facturen uit. Wel moet er een uitgebreide jaarrekening opgemaakt worden. Waardoor met name voor een DGA de accountantskosten erg hoog zijn.

 

Lees verder

Opmaat Pakket

Stel uw eigen pakket samen en krijg binnen 1 werkdag een offerte.

Pakket zelf samenstellen.
Past uw onderneming niet binnen, een van de, de pakketten? Stuurt u meer of minder facturen, of doet u liever de administratie zelf? Alle pakketten zijn samen te stellen zoals u dat wilt! Tegen dezelfde transparante en maandelijkse prijzen. Vul in het onderstaande tabel uw voorkeuren in, dan ontvangt u binnen 1 werkdag uw opmaat offerte.

Vul uw gegevens in

Salaris administratie

U wilt als ondernemer toch doen waar u goed in bent? Dat is ondernemen. En als u personeel heeft aangenomen, moet u ook de salarisadministratie tijdig bijhouden. Een nauwkeurige taak. Uw salarisadministratie is bij ons in goede handen. 

Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.

Lees verder