• darkblurbg

KSA Kubben + Steinemer GmbH & Co. KG

Wij zijn de toonaangevende handelsonderneming uit Aken op het gebied van industriële benodigdheden. Wij zijn dé partner van de branche op het gebied van originele uitrusting, onderhoud en logistieke dienstverlening. Dankzij een hoge mate van klantgerichtheid en een breed portfolio van bekende fabrikanten zijn wij de A-partner voor de inkoop van C-onderdelen voor de industriële bedrijven in onze regio.

KSA GmbH & Co. KG werd in 1986 opgericht door de twee partners Rolf Steinemer en Kurt Kubben. Sindsdien zijn we flink uitgebreid en bestaat ons team uit ruim 80 medewerkers verspreid over drie verschillende locaties. U vindt ons in Aken, in onze nieuw gebouwde vestiging in 2018, in Düren en in Bornheim.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer die gekenmerkt wordt door teamspirit en een “wij-gevoel”. Alleen dankzij onze uitstekend gekwalificeerde medewerkers kunnen wij overleven in de concurrentiestrijd. Je kunt bij ons dan ook uitkijken naar interessante taken en afwisselende afdelingsopdrachten.

Meer informatie vindt u op:  www.ksa-gruppe.de

Nijenhuis Kaas B.V. 

Nijenhuis Kaas B.V. is een onderneming die gestart is in 1994 door Hendrik en Ineke Nijenhuis met markthandel. Nijenhuis Kaas levert sindsdien alle soorten kaas uit binnen- en buitenland tegen een scherpe prijs.

Sinds 2000 is zoon Daniël in vaste dienst gekomen. Hij ging als jongen van 7 jaar al mee naar de markt. Inmiddels heeft Daniël de zaak overgenomen van zijn ouders.

Tegenwoordig is de groothandel onze core business. Wij voorzien vele ondernemers van de beste kwaliteit kaas. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel....

Meer informatie vindt u op: https://www.nijenhuiskaashandel.nl/