• darkblurbg

Onze aanpak

Voor U als ondernemer is een goede adviseur erg belangrijk. Een adviseur die niet alleen blindelings te vertrouwen is, maar die ook méér doet dan alleen samenstellen, administreren en uw belastingaangiften verzorgen.

Een goede adviseur staat naast U bij het opzetten en uitbreiden van Uw onderneming. Hij adviseert, houdt waar nodig een spiegel voor en waarschuwt als U van uw koers dreigt af te wijken.

Kortom; een goede adviseur denkt met u mee en staat altijd voor u klaar, ook buiten kantooruren zonder dat U bang hoeft te zijn voor torenhoge declaraties, wij werken dan ook met vaste prijsafspraken alles conform Uw wensen. U bent bezig met Uw onderneming en wij zorgen ervoor dat alles administratief en fiscaal goed geregeld is.

Ons verhaal

De klant moet centraal staan en er moet gewerkt worden conform de wensen van U als klant. Geen uurtje factuurtje, maar vaste prijzen zodat de klanten weten waar ze aan toe zijn. Het heeft geen zin om pas een jaar of langer te wachten op uw jaarrekening, dagelijks uw administratie bijgewerkt en gecontroleerd door ons kantoor, zodat wij direct kunnen ingrijpen bij problemen. Uw jaarrekening met vergelijkende cijfers in de eerste maanden van het jaar al gereed, dan kunnen wij nog bijsturen. Kortom u bent altijd bij met uw financiele en fiscale zaken waar u ook bent overal zichtbaar met uw telefoon op ipad. Vandaar Krake Adviesbureau B.V. uw partner in administratieve en fiscale dienstverlening

Wij werken nauw samen met:

 

Mijn Financieel Advies

Daan Makelaars

Fiscount Advies Groep

Hans Krake

Als mede oprichter van een middelgroot Administratie en Advies bureau te Hengelo ruim 25 jaar geleden had Hans Krake het een aantal jaren geleden wel gezien. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en hij zag dat het echt anders moest in de administratieve -en fiscale dienstverlening.

Advies nodig of een afspraak maken?

bel ons eens voor een geheel vrijblijvende afspraak, wij komen graag naar u toe