• darkblurbg

Fisc Kwartaal (tje) Nr. 2 mei 2020

Gepubliceerd op: 13-05-2020

Het FiscKwartaal(tje) is onze digitale nieuwsbrief met handige tips en actiepunten voor u, in begrijpelijke taal, kort en bondig geschreven. De tekst is onderverdeeld in doelgroepen en bevat fiscale, juridische en financiële actualiteiten. Maar ook recente rechtspraak en reminders komen aan de orde. Onze digitale nieuwsbrief biedt de handige door-klikbare inhoudsopgave dan hoeft u niet alles te lezen.

Ondernemen in coronatijd

 

Na het verschijnen van de vorige editie van het FiscKwartaaltje is de wereld totaal veranderd door de uitbraak van het coronavirus.

Dachten we aanvankelijk misschien nog dat we de dans zouden kunnen ontspringen, nu zitten we al enkele maanden midden in de gevolgen ervan: we zijn beperkt in ons sociaal verkeer en voor u als ondernemer staat in veel gevallen letterlijk alles stil. De overheid heeft steunmaatregelen getroffen om u door de coronacrisis heen
te helpen. Via andere kanalen hebben we u hierover al geïnformeerd. Toch kunnen we ook in deze editie niet voorbij gaan aan de coronatijd, waarin we nu leven.

We beperken ons tot de belangrijkste maatregelen en laatste ontwikkelingen die voor u van belang zijn

 

Download de gehele brochure

 

Delen?